Sunday09/06
  • Freddie
    8:15am - 9:15am (60 min)
    Sam M.
  • Barty
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sam M.
Monday10/06
Tuesday11/06
  • Rihanna
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tim M.
  • Lima
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tim M.
  • Lima.
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tim M.
  • Lima.
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Sam @the_punch_flow ..
  • Boxing Technique
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Sam @the_punch_flow ..
Wednesday12/06
  • Jordan
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Vu T.
  • Tenzing
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Vu T.
  • Jordan.
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Tim M.
Thursday13/06
  • Denzel
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tim M.
  • Queen B
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Tim M.
  • Queen B.
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tim M.
  • Denzel.
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Sam M.
  • Queen B.
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Sam M.
Friday14/06
  • Monroe
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Vu T.
  • Freeman
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Vu T.
Saturday15/06
  • The Godfather
    7:00am - 8:00am (60 min)
    Sam @the_punch_flow ..
  • Kobe
    8:15am - 9:15am (60 min)
    Sam @the_punch_flow ..
  • Box/Track
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sam @the_punch_flow ..